torsdag 27. juni 2013

I rom sjø

Vi forlot Egersund 15. juni etter 10 år som pendlere og båtboere. Monica var med på vår første seilas i år. Etter å ha kaster blomster ut i havet og blidgjort havguden Neptun fikk vi en frisk seilas nordover. Det er alltid gøy å ha vår båtnabo Monica ombord. Denne gangen var det ekstra fint for Anita ble sjøsyk, selv etter å ha tatt sjøsyketabletter, og lå hele turen.
Da er "Linnea" klar. Vi har vært på slipp i Hundvåg og med god hjelp fra Monica og Ingo gikk arbeidet unna i en fei. Vel hjemme i Haugesund fikk vi besøk av Lene og Dag fra Steinkjer. Vi hadde en kjempe hyggelig helg med mye "lott og løye". Vi fikk oss en fin seilas på lørdag og det var supert å få help til å bære ombord og fylle diesel og vann. Spesielt var Anita glad for at hun slapp å bære de tunge 20 liters dieselkannene.
Den siste uka har vi vært sammen med familie og venner. Det blir en stund til vi ses igjen. Spesielt glad er vi for at vi fikk med oss barnedåpen til barnebarnet Henry.   

I dag forlater vi Haugesund på vei til Plymouth i sørvest England. Regner med å bruke ca 4 døgn helt frem og ca 2,5 døgn ned til Dover og Kanalen. Det er meldt om perfekte vindforhold de neste 3 døgn som betyr nordvest frisk bris. Vi kommer sannsynligvis til å ta en pitstopp i Dover.

Farvel Egersund


Monica ofrer til havguden Neptun
Bettina og Christian med dåpsbarnet 
Ingo og Bjørn T. - Middag ombord i Malik 
På seiltur med Dag og Lene


2 kommentarer: